Αδέσποτη γάτα πήγε το άρρωστο μικρό της στα επείγοντα του νοσοκομείου – και της το έσωσαν!

Αδέσποτη γάτα πήγε το άρρωστο μικρό της στα επείγοντα του νοσοκομείου – και της το έσωσαν!

Στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, μια πανέξυπνη γατούλα έκανε το σωστό

Σε ανάρτηση που μοιράστηκε η συγγραφέας Merve Özcan στο Twitter φαίνεται μια μητέρα γάτα να μεταφέρει το άρρωστο γατάκι της στα επείγοντα περιστατικά ενός νοσοκομείου. Ήταν σαφές ότι υπήρχε πρόβλημα. Έγραψε η Merve:
«Σήμερα βρισκόμασταν στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου όταν μια γάτα μπήκε μέσα στην αίθουσα κρατώντας με το στόμα το μικρό της»
Αμέσως οι γιατροί έσπευσαν να βοηθήσουν το γατάκι και να καθησυχάσουν τη μαμά
Όσο οι γιατροί εξέταζαν το γατάκι, η μαμά του καθόταν δίπλα του και παρακολουθούσε τη διαδικασία. Στη συνέχεια το προσωπικό προσέφερε στη μαμά λίγο γάλα και φαγητό για να την ανταμείψει για το θάρρος της.
Ευτυχώς, το προσωπικό του νοσοκομείου διαπίστωσε ότι η υγεία του μικρού δεν βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση και το παραπέμψαν στον κτηνίατρο.
Χάρη στη γρήγορη ανταπόκριση του προσωπικού η γατούλα και το μωρό της έλαβαν όλη τη βοήθεια που τους άξιζε.
Πολλοί χρήστες του Twitter θέλησαν να ευχαριστήσουν του γιατρούς για την άμεση και αποτελεσματική αντίδραση τους, ενώ άλλοι υπενθύμισαν ότι οι αδέσποτες γάτες χαίρουν ιδιαίτερης προστασίας στην Τουρκία και ειδικά στην Κωνσταντινούπολη.
«Στην Τουρκία, οι αδέσποτες γάτες και οι σκύλοι είναι σαν κατοικίδια. Βλέπεις παντού φαγητό και νερό για αυτά στις γωνιές των δρόμων. Οι γάτες επιτρέπεται να κοιμούνται σε τζαμιά κ.λπ. Είναι ένα όμορφο μέρος για αδέσποτα ζώα», σχολίασε κάποιος.
«Όταν σπούδαζα στην Κωνσταντινούπολη, πήγαινα τις αδέσποτες γάτες στον κτηνίατρο και δεν πλήρωσα ποτέ τίποτα. Αν μια γάτα χρειάζεται βοήθεια, δεν υπάρχει περίπτωση να μην την βοηθήσουν. Η ευθανασία δεν υπάρχει καν», πρόσθεσε κάποιος άλλος.

By Emma Shallcross
Contributor at Animal Channel

Stray Mama Cat Rushes Her Sick Kitten To The Hospital

error: Content is protected !!